Εργαστήρια Vitarmonyl

Tα προϊόντα Vitarmonyl παράγονται στη Γαλλία
από τα εργαστήρια Vitarmonyl

Τα Γαλλικά εργαστήρια Vitarmonyl, για περισσότερα από 20 χρόνια, ειδικεύονται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης των εργαστηρίων Vitarmonyl, που αποτελείται από ερευνητές, εξειδικευμένους διατροφολόγους και φαρμακοποιούς, έχοντας τεχνογνωσία, εμπειρία και υψηλούς στόχους για την παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής, αναπτύσσει συνθέσεις και μορφές υψηλής τεχνολογίας με φυσικά συστατικά.

Αδειοδοτημένα & Ελεγχόμενα
από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες Υγείας

Σε όλα τα στάδια παραγωγής διενεργούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι σύμφωνα με τις πιο απαιτητικές επιστημονικές μεθόδους για προϊόντα υγείας.

Πιστοποιημένα κατά GMP
Good Manufacturing Practices

Όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής ανταποκρίνονται στα υψηλότερα φαρμακευτικά standards και εγγυώνται τη ποιότητα & ασφάλεια των προϊόντων.

Πιστοποιημένα κατά ECOCERT

Όλα τα προϊόντα που περιέχουν συστατικά βιολογικής προέλευσης, επιθεωρούνται και εγκρίνονται από τον ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης Ecocert.

Υγεία | Ευεξία | Ομορφιά

σε αρμονία με τη φύση

Η εμπειρία, η γνώση, και η διαρκής μελέτη των αναγκών των καταναλωτών σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων παραγωγής και αυστηρών ποιοτικών κριτηρίων, έχει αναδείξει το brand Vitarmonyl σε μία εγγυημένη πρόταση για υγεία, ευεξία & ομορφιά, σε αρμονία με τη φύση.

---—--