Συχνές Ερωτήσεις

logo_vitarmonyl

 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Τρόποι  παραγγελίας:

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας:

 

 • Online μέσω του website www.vitarmonyl.gr 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τις διάφορες θεματικές ενότητες ή μέσω των μηχανισμών αναζήτησης, πατήστε το σύνδεσμο «Αγορά online» / εικονίδιο δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει κι αυτό θα μπει στο «καλάθι αγορών σας».

Καθ’ όλη τη διάρκεια περιήγησης σας στο e-shop μας μπορείτε να βλέπετε το σύνολο των προϊόντων που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι σας καθώς και τη συνολική τους αξία στο πάνω δεξί σημείο του site.

Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας και προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, πατήστε το σύνδεσμο «Καλάθι» /εικονίδιο
στο πάνω δεξί μέρος του site και θα μεταφερθείτε στη σελίδα που περιγράφει αναλυτικά τα προϊόντα  που έχετε συμπεριλάβει στο «ηλεκτρονικό καλάθι αγορών» σας.
Όταν επιλέξετε το σύνδεσμο «Ολοκλήρωση Αγοράς»  θα σας ζητηθεί  να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

 

 • Tηλεφωνικά, καλώντας το τηλ. 210 6626201 εσωτ. 218, εργάσιμες ημέρες 09:00 – 17:00.
  Θα πρέπει να αναφέρετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρει να προμηθευτείτε καθώς επίσης τα στοιχεία στα οποία θα εκδοθεί η απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο καθώς και τα στοιχεία παράδοσης (ΟΝΟΜ/ΜΟ, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

 

 • Μέσω email στο info@vitarmonyl.gr
  Στο e-mail θα πρέπει να αναφέρονται ευκρινώς:

  1. Τα προϊόντα και τα τεμάχια που επιθυμείτε να αγοράσετε
  2. Τα στοιχεία τιμολόγησης (Ονομ/μο/Διεύθυνση/Τηλ.)
  3. Τα στοιχεία παράδοσης (Ονομ/μο/Διεύθυνση/Τηλ.)

 

Τιμές & Ειδικές προσφορές:

 

Τα προϊόντα πωλούνται στις αναγραφόμενες τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.vitarmonyl.gr . Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24% ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή/και έξοδα αντικαταβολής.
Τα έξοδα αποστολής/αντικαταβολής χρεώνονται στην απόδειξη ή τιμολόγιο που εκδίδεται για κάθε παραγγελία και καταβάλλονται από τον πελάτη (αγοραστή προϊόντων).

Κατά περιόδους και για συγκεκριμένο & περιορισμένο χρονικό διάστημα, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει συγκεκριμένα ή όλα τα προϊόντα σε ειδικές τιμές προσφοράς, οι οποίες και εμφανίζονται για το συγκεκριμένο διάστημα ισχύος στον ιστότοπο www.vitarmonyl.gr
Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά η ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε. διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρημένων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος της παραγγελίας, τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της  εταιρείας Κ. Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε.

 

Κουπόνια προσφοράς:

 

Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε. διατηρεί το δικαίωμα αποστολής ή ανάρτησης εκπτωτικών κουπονιών για αποκλειστική χρήση στο e-shop www.vitarmonyl.gr. Τα συγκεκριμένα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν εντός των χρονικών ορίων που ορίζονται σε καθ’ ένα από αυτά και υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις που ορίζονται σε καθ’ ένα απ’ αυτά, μόνο σε παραγγελίες που γίνονται μέσω του e-shop www.vitarmonyl.gr (όχι σε τηλεφωνικές παραγγελίες ή παραγγελίες μέσω e-mail) με την καταχώρηση του κωδικού κουπονιού στο ειδικό πεδίο «κουπόνια» πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Γεωγραφική κάλυψη αποστολών:

 

Μέσω του e-shop www.vitarmonyl.gr γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ παραγγελίες με παράδοση εντός Ελλάδας. Ομοίως παραγγελίες που γίνονται μέσω τηλεφώνου ή e-mail παραδίδονται μόνο σε διεύθυνση εντός Ελλάδας.

Τρόπος αποστολής:

 

Με courier
Η παράδοση (εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα) πραγματοποιείται συνήθως σε 1-5 εργάσιμες ημέρες  μέσω υπηρεσίας courier, στη διεύθυνση παράδοσης (εντός Ελλάδας) που έχετε δηλώσει.

  • Το κόστος εξόδων αποστολής & αντικαταβολής είναι 6,00 € για όλη την Ελλάδα.
  • Αν η αξία των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη από  50 €, σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής.

 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραγγελθέντα προϊόντα δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, γίνεται σχετική ενημέρωση του πελάτη αναφορικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, προκειμένου να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον παραλαβής του συγκεκριμένου είδους ή όλης της παραγγελίας σε μεταγενέστερο χρόνο, ή την τυχόν ακύρωση της. Σε περίπτωση τμηματικής αποστολής μίας παραγγελίας, τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής χρεώνονται άπαξ μία φορά (κατά την πρώτη αποστολή).

 

Τρόπος πληρωμής:

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  κατά την παραλαβή των προϊόντων
Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με μετρητά, κατά την παραλαβή της, στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier.

 

Τροποποίηση / Ακύρωση Παραγγελίας:

 

Τροποποίηση ή / και ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (HELLAS) Α.Ε.Β.Ε.
Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή στην παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει μετά από επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας  210-6626201εσωτ. 218 ή με την αποστολή fax στο 210-6627081 ή e-mailστη διεύθυνση : info@vitarmonyl.gr

 

Επιστροφές Προϊόντων:

Οι πελάτες του www.vitarmonyl.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (η συσκευασία να έχει μείνει άθικτη και να μην έχει ανοιχτεί) και χωρίς να υπάρχουν ζημιές, και να διαθέτετε την απόδειξη λιανικής.


Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.
Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση σε θέματα σχετικά με τις επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@vitarmonyl.gr ή στο τηλ. Κέντρο της εταιρείας μας 210-6626201.

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται, αποκλειστικά εντός 14 ημερών, από την ημ/νία αποστολής στην ακόλουθη διεύθυνση, με έξοδα αποστολής του πελάτη:
ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε.
26ο χλμ. Λεωφ. Παιανίας – Μαρκοπούλου
194 00 Κορωπί Αττικής

Το δέμα με τα επιστρεφόμενα είδη θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο της απόδειξης αγοράς καθώς και το δελτίο επιστροφής (συμπληρωμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία), που λάβατε μαζί με την παραγγελία και βρίσκεται επίσης αναρτημένο στον ιστότοπο www.vitarmonyl.gr

 

Επιστροφή  χρημάτων της παραγγελίας:

 

Μετά από μερική ή ολική επιστροφή  της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών για να σας ενημερώσει σχετικά. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια κάποιας επιστροφής δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του είδους που επιστρέφετε με άλλο, προκειμένου να γίνει η επιστροφή των χρημάτων που αφορούν τα επιστρεφόμενα είδη, θα πρέπει να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογ/σμό στον οποίο είστε δικαιούχος για να προχωρήσουμε σε πίστωση του σχετικού ποσού εντός 5-14 εργάσιμων ημερών.

 

Απόδειξη λιανικής πώλησης / Τιμολόγιο:

 

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο www.vitarmonyl.gr. Εναλλακτικά οι παραγγελίες λαμβάνονται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο info@vitarmonyl.gr
H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την στιγμή που θα λάβετε μέσω email σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Επιβεβαίωση Παραγγελίας». Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη (εφ’ όσον καταχωρήσατε ηλεκτρονικά μέσω του e-shop www.vitarmonyl.gr την παραγγελία σας) και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.
Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθεί σας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνεται σχετική ενημέρωση.

Εάν δεν έχετε δηλώσει διαφορετικά, το παραστατικό που εκδίδεται είναι «Απόδειξη Λιανικής Πώλησης». Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου πώλησης, θα πρέπει να το δηλώσετε στην φόρμα παραγγελίας και να δώσετε το σχετικό ΑΦΜ και τα στοιχεία στα οποία αιτήστε την έκδοση του τιμολογίου.

Πριν την αποστολή φόρμας παραγγελίας μέσω του ιστότοπου www.vitarmonyl.gr ή τηλεφωνικής παραγγελίας ή παραγγελίας μέσω e-mail λάβατε γνώση των παραπάνω στοιχείων καθώς και των όρων χρήσης του e-shop www.vitarmonyl.gr

 

 

---—--